top mobile site building software download

RÓLUNK

A Cafe El Mondo nyit és összekapcsol – Téged a világgal, a világot Veled. A Kávézónkat Budapest egyik legpezsgőbb negyedében nyitottuk, amely merít a főváros gazdag múltbeli és jelenlegi kávéházi kultúrájából. Közösségi térként, harmadik helyszínként funkcionál az otthon és a munkahely vagy iskola mellett. A Cafe El Mondo olyan hely, ami nemcsak befogad, de aktívan részt vesz a közéletben. Szót kér, felszólal, egyes kérdésekben hajthatatlan és megkerülhetetlen, indulatokat kelt, máskor viszont egyszerűen helyet ad vitáknak, művészetnek, szórakozásnak. A Kávézó identitása erős, éppen ezért a másikra is nyitott: érdekes és inspiráló központ, ahol a különböző világok találkozhatnak.
2007-óta fesztiválokon és különböző rendezvényeken teremtünk páratlan
hangulatot a mobil kávéstandunkkal és közösségi terünkkel, amit színes
programok szervezésével töltöttünk meg főként MEKDSZ-es önkéntesekből álló csapatunkkal. 2016 tavaszán régi álmunk valósult meg: megnyílt állandó kávézónk, mely Budapest belvárosában várja hasonlóan kiváló hangulatban és minőségi kínálattal vendégeinket.

A Cafe El Mondóban a testi feltöltődést a minőségi termékek és alapanyagok biztosítják. Fontos érték számunkra a környezettudatosság és a fenntarthatóság; hazai termelők alapanyagait használjuk, ahol lehet. A szellemi töltekezés alapját a „tudat alatti koffein”, a különleges légkör és a kiváló színvonalú kiszolgálás adja. A Cafe El Mondo több mint kávéház. Légy Te is részese az élménynek!

ABOUT US

Café El Mondo – a place that connects you to the world.
Opened in one of the most vibrant areas of Budapest, Café El Mondo blends traditional café culture with the third wave coffee movement and it functions as a ”third space” in people's lives.
We started as a mobile coffee business back in 2007 and have appeared at festivals since then, where we and our dedicated volunteers have organised programs that bring people together.
It was a dream come true when we opened our permanent café in spring
2016 in the centre of Budapest, where we sell specialty coffee and other high quality products. We do our bit for the environment and sustainability, too by using Hungary based suppliers to keep things as local as possible. Its friendly atmosphere and skilled staff make Café El Mondo a unique getaway – a place of recreation.
Cafe El Mondo is more than a café. Be part of the experience.

AHOL

2012
2012
2013
2013
2013
2013
2014
13 × 2014
2014
2014
2014
2014
2014
2014
2015
2015
2016

EDDIG

Szélrózsa
Grund 
Mekdsz Téli Tábor
Csillagpont 
Balaton NET 
Wessi- Titokzatos Éj
Mekdsz Téli Tábor
Wessi-Baptista Ifimisszió
Győri Ági & H. Dani Vajk esk.
REND
Szélrózsa
Élesztő
Cross Sound
TV Shoeshine party
Mekdsz Téli Tábor
Csillagpont
Mekdsz Téli Tábor

MEGJELENTÜNK

Fonyód
Tahi
 Eger
Mezőtúr
Balatonszemes
Budapest
Zánka
Budapest
Győr
Őriszentpéter
Soltvadkert
Kopár-hegy, SL
Vajta
Budapest, Lök
Siófok
Tata
Siófok